Een bank naar u wens, zonder de hoofdprijs te betalen? Dat kan bij uwbankopmaat.nl. U wilt natuurlijk de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, dat kunnen wij u bieden met een unieke formule: rechtstreekse levering vanuit de fabriek, zonder winstmarges van tussenpersonen. Hierdoor kunnen wij u gegarandeerd hoge kwaliteit bieden tegenover een lage prijs. Onze flexibele werkwijze geven u de keuze vrijheid om de bank van uw dromen te ontwerpen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Wij willen onze klanten de vrijheid en flexibiliteit bieden om thuis op uw gemak uw droombank te ontwerpen. Simpelweg de stappen volgen op onze site geeft u de mogelijkheid om zelf bijvoorbeeld de grootte, hoogte en vorm van uw bank te bepalen. Van poten tot kussens zijn naar uw wens aan te passen! U doorloopt de stappen op onze site en verstuurt simpelweg met één klik de vrijblijvende naar uw mail. Op datzelfde moment krijgt ons team uw zelf ontworpen bank binnen en nemen wij contact op voor het uitkiezen van de meubelstoffen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om langs te komen in onze showroom in Purmerend. Hier staan onze adviseurs voor u klaar met een kop koffie of thee, om u te ondersteunen met gratis professioneel advies voor het ontwerpen van uw bank op maat.

Heeft u nog vragen?

Bij uwbankopmaat staat de klant altijd op de eerste plaats. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan hier contact met ons op.

Ontwerp hier uw bank op maat!